Klubben

Børnenes Gokart Klub (BGK) er den 3. største kartingklub på Sjælland og den 5. største i Danmark, målt på antallet af medlemmer og repræsentere både indendørs og udendørs kørere i mange forskellige klasser.
 
Klubben udvikler typisk sine kartingtalenter indendørs, hvor det naturlige skridt for nogle medlemmer er, at fortsætte deres udvikling udendørs i Danmark og udlandet og har igennem de seneste år vist flotte resultater.
 
Andre medlemmer kan fortsætte deres udvikling på udlejningsbaner i både ind- og udland, hvor der kan køres om mange forskellige titler.
 
En del af klubbens udendørs kørere vender tilbage til deres græsrødder om vinteren og træner sammen med deres klubkammerater og giver tips og læring videre.
 
Klubben har derfor fokus på både at udvikle bredden og talenterne til gavn for dansk motorsport.
 
Vi er som klub alene funderet på frivillig arbejdskraft fra klubbens forældre. Vi ligger derfor vægt på at man som forældre arrangere sig i klubbens liv og arbejde, ved at kunne give en hånd med, hvor der er behov - Stort som småt. Vi har derfor en stærk kultur og fællesskab både på indendørs banen, men også på udendørs banerne, når børn og forældre mødes - Vi tænker i børns baner.
 
 
 
 
BGK (Børnenes Gokart Klub) | Bondehøjvej 20, 2630 Taastrup