Klubben / Vision og kultur

BGK Kultur - Vision – Mission – Værdier

Kultur – vores DNA
Det er vores udgangspunkt, at kulturen er det bærende element i vores gokartklub.

Andre gokartklubber har navn efter deres by eller geografiske region. Vi har valgt at navngive vores gokartklub BGK, Børnenes Gokart Klub. Det er fordi, vi sætter børnene i centrum, og vi tænker i børns baner.

Vores kultur er præget af, at det vigtigste for os er børnenes gokartkørsel og deres udvikling som gokartkørere.

Derfor fokuserer vi på:
- Professionalisme
- Træning af høj kvalitet
- Personlig udvikling
- Sikkerhedskrav ved træning og løb

Vi ved også, at det er vigtigt for børn at føle sig, som en del af noget større, at de føler et tilhørsforhold. Det er vigtigt for kulturen i BGK, at der er klubånd og personlige relationer mellem børn og forældre. Specielt i en individuel konkurrencesport som gokart, er det vigtigt, at børn og forældre får et godt forhold til hinanden.

Derfor fokuserer vi på:
- Fællesskab
- Fælles træning mellem årgange
- Fælles løb mellem årgange
- Fælles frokost til børn og forældre på løbsdage
- Fælles træning udendørs mellem kart-klasser
- Invitation til medlemmer og forældre til at deltage som publikum ved
udendørsløb.

Vi er åbne, ærlige, har høje etiske standarder, går aldrig på kompromis med sikkerhed, brænder for vores klub og er stolte af det vi opnår. Vi tror på, at succesfuld klub er bygget på tillid og respekt.

De tre vigtigste værdier i BGKs kultur er derfor: professionalisme, fællesskab og integritet. Vi bestræber os på at gøre tingene professionelt og ordentligt, og vi bestræber os på at gøre det i fællesskab. Vi ved, at de voksne er rollemodeller for børnene, og vi ved at de store børn er rollemodeller for de små børn. Derfor opfører vi os overfor andre, som vi gerne vil, at andre skal opføre sig over for os.

Vision - vores ambition
BGK's vision afspejler vores overordnede mål - vores ambition. Det er en magnet for fremtiden – dér hvor vi alle suges hen.

Vores vision er at være Danmarks foretrukne gokartklub for alle, både bredden og eliten.

Mission - vores passion
BGK’s mission udtrykker, hvordan vi skaber værdi for vores omgivelser og for hinanden. Den beskriver vores energi og vores passion.

Vores mission er, at vi er passionerede gokart kørere, som består af vindende individualister, og vi bestræber os på at realisere BGK’s vision.

Værdier - vores sjæl
Vores værdier er dybt forankret i os - både individuelt og som klub. De sætter kulør på alt, hvad vi gør og siger – både til vores klubkammerater og til vores omverden. Værdier er ikke noget, man lærer. De er ikke færdigheder, der kan tilegnes. Derfor er det vigtigt, at medlemmet føler sine egne personlige værdier er afspejlet i BGK’s værdier; professionalisme, fællesskab og integritet.
BGK (Børnenes Gokart Klub) | Bondehøjvej 20, 2630 Taastrup